Dámské černé kožené baleríny s ozdobným leopardím motivem

1 606,00 Kč  s DPH

026

Hledáte pohodlné a stylové dámské kožené balerínky? Upřednostňujete pohodlí a komfort při nošení? Chcete vaším nohám dopřát jen tu nejlepší kvalitu? Tak jste tady správně. Nabízíme Vám kvalitní kožené balerínky, které jsou vyráběny ručně.

Množství:

O produktu

Dámské kožené balerínky z vysoce kvalitní kůže jsou vyráběny výhradně ručně. Baleríny jsou navrženy tak, aby Vám poskytly maximální komfort a pohodlí při nošení. Jejich nadčasový a originální design potěší i ty nejnáročnější ženy. Tyto kožené balerínky v kombinaci s oblíbenými džínami Vám zaručí, že budete nepřehlédnutelná a stylová. Číslování balerínek je typické, takže při výběru velikostí se můžete řídit velikostmi bot, jaké nosíte stále. V případě, že se neumíte rozhodnout pro velikost, doporučujeme se přiklonit k té menší velikosti. Tyto kožené balerínky Vám nabízíme ve více barvách. Zapata - navrhuje dámské balerínky s péčí o vaše nohy.


Materiál

Materiál: Pravá kůže


Výška podpatku

Výška podpatku: 2 cm


Velikostní tabulka

Rozměr Vnitřní délka 
3623,5 cm
3724 cm
3824,5 cm
3925,5 cm
4026 cm
  
 

 AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

Vážený zákazníku, protože toto zboží pro Vás vyrábíme na míru podle vašich požadavků, nelze jej vrátit a také při tomto zboží nemůžete využít možnost platby na dobírku, pouze platbu na účet. Doba doručení se může prodloužit až na 21 dní.

  • Výška podpatkuNízké (do 2,5 cm)
  • BarvaČerná
  • PříležitostVolný čas
  • MateriálPravá kůže
  • StylBalerínky