Dámské halenky s jednoduchým vzorem a krátkými rukávy

803,00 Kč  s DPH

K411W38

Dámy, pokud hledáte jednoduchý a zároveň elegantní doplněk, tak ve Vašem šatníku by zaručeně neměly chybět naše halenky. Kouzlo těchto halenek Vám zaručuje, že budete v každé situaci vypadat skvěle. Jakékoliv styly a barvy Vám usnadní práci s hledáním té, která Vám sedne na 100%.

Množství:

Dámské halenky na každou postavu se vyznačují pestrými barvami a motivy květů. Halenka není jen obyčejný druh oblečení, ale je to kousek, se kterým rozzáříte a okouzlíte Vaše okolí. Pohodlné a zároveň svůdné - nechte tyto vlastnosti, aby vstoupili do Vašeho šatníku a zaručeně neolitujete. Sportovní, romantické, s nápisem, bez nápisu nebo s výstřihem. Skvělý výběr, při kterém si každá přijde na to své. Právě při těchto halenkách si budete jistá, že jste našli to své pravé "JÁ".

Po koupi zůstanete okouzlena hned dva krát. Poprvé, když ji spatříte a podruhé, když okusíte její kvalitní a příjemný materiál.Doplňte si svůj outfit moderní sukní z naší kolekce, která zvýrazní Vaše boky a lodičkami na vysokém podpatku dotvoříte konečný look. Pokud Vás právě čeká náročnější den plný povinností, tak zvolte raději pohodlnější balerínky nebo sandálky. Plánujete se domů vrátit až pozdě v noci? Nenechte nic náhodě a vezměte si s sebou i dámské sako. S námi je nákup zábavou.



Materiál: 95% polyester, 5% elastan

  • BarvaModrá
  • PříležitostVolný čas a práce