Bílé silikonové hodinky se smajlíkem

249,00 Kč  s DPH

Z295B_4496

Hodinky již nejsou jen prostředkem, díky kterému se dozvídáme kolik je hodin. Hodinky se nyní nosí jako módní doplněk nebo jako náhrada náramku. Dámy, které rády kombinují barvy a slaďují svůj outfit si s hodinkami se silikonovým řemínkem přijdou na své. Pestré trendy provedení rozzáří Váš den!

Množství:

Silikonové hodinky jsou stále více populární mezi mladými a moderními lidmi. Hodinek se silikonovým řemínkem můžete mít doma několik a přizpůsobovat jejich nošení outfitu, který si vyberete na každý den. Hodinky se silikonovým řemínkem příjemně sedí na ruce a pohodlně se nosí. Silikonový materiál, ze kterého jsou řemínky vyrobeny, je lehký a nabízí také možnost provedení řemínků v různých tvarech. Snadněji tak mezi nimi najdete právě ten, který Vám sedne jako ulitý.


V naší nabídce najdete hodinky v různých provedeních. Vybírat si můžete z jednoduchých silikonových hodinek, hodinek s kovovými doplňky nebo z hodinek s ozdobnými kamínky, které se hodí i k elegantnějšímu oblečení. Sportovní design u většiny silikonových hodinek lahodí Vašemu sportovnímu já a uvítáte jej při provádění různých aktivit ve volném čase.


- minerální sklo odolné proti poškrábání
- hodinky jsou na baterii


Průměr hodinek: 4 cm
Maximální obvod řemínku: 21 cm
Minimální obvod řemínku: 16 cm
Šířka řemínku: 2 cm

  • BarvaBílá
  • PříležitostVolný čas
  • Dámské hodinkyse silikónovým řemínkem

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.