Stříbrné dámské hodinky s kovovým páskem

232,00 Kč  s DPH

Z350S_7429

Hodinky s kovovým řemínkem patří k módním doplňkem, které ženy velmi rády nosí. Klidně bychom je mohli zařadit do kategorie dámských šperků. Na dámské ruce se budou vyjímat krásným leskem. Kovový vzhled dámských hodinek jim dodává nádech elegance a luxusu, který oceníte.

Množství:

Hodinky s kovovým řemínkem se těší velké oblibě u pánů i u dám. Výsadou kovových řemínků při hodinkách je to, že se nepotrhají a neztratí svůj tvar ani každodenním nošením. Kovový řemínek je odolný a tak přispívá k životnosti hodinek. Nabízíme Vám dámské hodinky v provedeních z různých kovů. Vybrat si můžete z imitace zlatých, stříbrných či růžových provedení.


Rozumíme tomu, že každá žena má svůj osobitý styl a proto Vám nabízíme dámské hodinky jednoduššího vzhledu s jemným, tenčím řemínkem, ale i hodinky, které jsou zdobeny kamínky na ciferníku nebo na náramku hodinek. Kovové hodinky se dobře nosí k elegantnějším či společenským outfitům. Hodinky tak klidně mohou nahradit funkci náramku na dámském zápěstí. Dámské hodinky s kovovým náramkem, jako praktický šperk, mohou být také darovány blízké osobě k výročí či jinému svátku.


- hodinky jsou vyrobeny z nerezové oceli
- minerální sklo odolné proti poškrábání
- hodinky jsou na baterii


Průměr hodinek: 3,8 cm
Maximální obvod řemínku: 23 cm
Šířka řemínku: 1,8 cm

  • BarvaStříbrná
  • PříležitostFormální
  • Dámské hodinkys kovovým řemínkem

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.