Dámská košile dlouhý rukáv s květinami a knoflíky

950,00 Kč  s DPH

My oblečeme a obujeme, Vy okouzlíte ...

M504W7

Dámy máte pocit, že Váš šatník by potřeboval oživení v podobě nových módních kousků? Chcete vyniknout z davu a být nepřehlédnutelná a originální? Chybí Vám ve sbírce elegantní a trendové oblečení? Už nemusíte každé ráno postávat před zrcadlem s beznadějí, protože na naší stránce najdete vše po čem ženské oko touží.

Množství:

Dámská košile je kouskem oblečení, který by rozhodně neměl chybět v žádném ženském šatníku. Dámské košile z naší nabídky jsou vyráběny podle nejmodernější technologie a jejich střihy jsou inspirovány nejnovějšími módními trendy. Díky tomu naše elegantní oblečení kráčí s dobou a nikdy nevyjde z módy. Kvalita materiálu zaručuje stálost a dlouhou životnost oblečení.

Košile jsou vhodné na běžné každodenní nošení, ale i na formální příležitosti. Dámy, pěkná košile se hravě stane Vašim každodenním pomocníkem, který vylepší outfit v každém ročním období. V zimě k nim můžete doplnit svetřík nebo společenské sako. Společenské košile jsou kombinovatelné s elegantními kalhotami, sukní také s módními doplňky jako jsou moderní hodinky nebo výrazný dámský náhrdelník. V této kategorii naleznete klasické bílé dámské košile, dámské riflové košile ale i vzorované košile. Stačí si jednoduše vybrat ze široké škály barev a střihů. Nyní Vám již nic nebrání vypadat skvěle v práci a na každé příležitosti nebo akci.


Materiál: 95% polyester, 5% elastan

  • BarvaBílá
  • PříležitostFormální