Moderní kožené kozačky pískové barvy pro dámy na vysokém podpatku

2 151,00 Kč  s DPH

154

Hledáte pohodlné a stylové dámské kožené boty? Upřednostňujete pohodlí a komfort při nošení? Chcete vaším nohám dopřát jen tu nejlepší kvalitu? Tak jste tady správně. Nabízíme Vám kvalitní kožené boty, které jsou vyráběny ručně.

Množství:

Dámské kožené kozačky z vysoce kvalitní kůže jsou vyráběny výhradně ručně. jsou navrženy tak, aby Vám poskytly maximální komfort a pohodlí při nošení. Jejich nadčasový a originální design potěší i ty nejnáročnější ženy. Tyto kožené kozačky v kombinaci s oblíbenými džínami Vám zaručí, že budete nepřehlédnutelná a stylová. Číslování těchto jarních a podzimních kozaček je typické, takže při výběru velikostí se můžete řídit velikostmi bot, jaké nosíte stále. V případě, že se neumíte rozhodnout pro velikost, doporučujeme se přiklonit k té menší velikosti. Tyto kožené kozačky Vám nabízíme ve více barvách. Na patě je velmi stabilní a pohodlná podešev, výška kozačky je 44cm, měřeno na zádech s patou. Zapata - navrhuje podzimní kozačky s péčí o vaše nohy.

Materiál: pravá kůže

 

Výška podpatku: 6.5cm

Vážený zákazníku, protože toto zboží pro Vás vyrábíme na míru podle vašich požadavků, nelze jej vrátit a také při tomto zboží nemůžete využít možnost platby na dobírku, pouze platbu na účet. Doba doručení se může prodloužit až na 21 dní.

  • Výška podpatkuVysoké (nad 6,5 cm)
  • BarvaPísková
  • PříležitostZima
  • MateriálKůže
  • StylKozačky

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.