Dámská bordó peněženka Classy s ozdobným řetízkem a střapcem

362,00 Kč  s DPH

PW98CZE_12059

Každá žena má ráda hezké a kvalitní věci. Je dobře známo, že ženy si dají záležet na výběru těch správných módních doplňků. Mezi takové doplňky patří i dámské peněženky. I když je peněženka schovaná v kabelce, během dne ji několikrát vytáhneme a právě v takových chvílích toužíme vlastnit peněženku, kterou nám pochválí každá kamarádka.

Množství:

O produktu

Peněženka je něco, co vlastníme už od útlého věku. Už jako maličké děti jsme se těšili, že si do peněženky uložíme našetřené poklady. Peněženka je součástí našeho každodenního života a využíváme ji více než si uvědomujeme. V kategorii dámské peněženky nabízíme peněženky vyrobené z kvalitních materiálů, které Vám vydrží opravdu dlouho. Vyberte si z naší bohaté nabídky velmi pečlivě, protože peněženka Vás bude provázet na každém kroku.


Peněženky už dávno nejsou jen praktickým kouskem, ale skvěle splňují i reprezentativní funkci. Peněženka dokonale reprezentuje svou majitelku. Najdete u nás jednoduché peněženky pro konzervativní typy žen, ale i milovnice pestrých barev a vzorů si u nás přijdou na své. Vyberte si podle svého vkusu z peněženek, které vyhoví i těm nejnáročnějším požadavkům.


Tvar a velikost peněženek se stále mění podle nejnovějších módních trendů. Aktuálně jsou v módě co největší peněženky, které se velikostí přibližují malým kabelkám. Velká peněženka Vám poskytne mnoho úložného prostoru pro všechny doklady, karty ale také fotky nebo vizitky. Vnitřní členění peněženek je variabilní, proto v naší nabídce určitě najdete tu pravou, při které se Vám rozbuší srdíčko. Rovněž si můžete vybrat z různých typů zapínání. Nabízíme Vám peněženky se zipem, mechanickým nýtem, drukem nebo sponou.


Peněženka může být i ideálním dárkem. Můžete jí obdarovat svou manželku, mámu, sestru nebo kamarádku. Navíc se hodí i jako dárek pro Vaši kolegyni nebo nadřízenou. Kvalitní a elegantní peněženkou se nedá nic zkazit, je to opravdu hodnotný a originální dar. Malá nebo velká, klasická nebo extravagantní peněženka potěší opravdu každou ženu.

 

Rozměr

14,5 x 9,3 x 5 cm

 

Materiál

ekokůže


Doplňková informace

peněženka je dodávána v praktickém pouzdře Classy

  • BarvaBordó
  • PříležitostVolný čas a práce

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.