Lesklé šedé kožené polobotky na platformě pro dámy

1 606,00 Kč  s DPH

258

Hledáte pohodlné a stylové dámské kožené jazzovky? Upřednostňujete pohodlí a komfort při nošení? Chcete vaším nohám dopřát jen tu nejlepší kvalitu? Tak jste tady správně. Nabízíme Vám kvalitní kožené jazzovky, které jsou vyráběny ručně.

Množství:

Dámské kožené jazzovky z vysoce kvalitní kůže jsou vyráběny výhradně ručně. Jazzovky jsou navrženy tak, aby Vám poskytly maximální komfort a pohodlí při nošení. Jejich nadčasový a originální design potěší i ty nejnáročnější ženy. Tyto kožené jazzovky v kombinaci s oblíbenými džínami Vám zaručí, že budete nepřehlédnutelná a stylová. Číslování jazzoviek je typické, takže při výběru velikostí se můžete řídit velikostmi bot, jaké nosíte stále. V případě, že se neumíte rozhodnout pro velikost, doporučujeme se přiklonit k té menší velikosti. Tyto kožené jazzovky Vám nabízíme ve více barvách. Zapata - navrhuje dámské jazzovky s péčí o vaše nohy.

 

Materiál: pravá kůže

 

 

Výška podpatku: 3 cm

Vážený zákazníku, protože toto zboží pro Vás vyrábíme na míru podle vašich požadavků, nelze jej vrátit a také při tomto zboží nemůžete využít možnost platby na dobírku, pouze platbu na účet. Doba doručení se může prodloužit až na 21 dní.

  • Výška podpatkuStredné (3 - 6,5 cm)
  • BarvaŠedá
  • PříležitostLéto
  • MateriálKůže
  • StylPolobotky