Dámské kožené polobotky s leopardím vzorem nasouvací

1 606,00 Kč  s DPH

247

Hledáte pohodlné a stylové dámské kožené jazzovky? Upřednostňujete pohodlí a komfort při nošení? Chcete vaším nohám dopřát jen tu nejlepší kvalitu? Tak jste tady správně. Nabízíme Vám kvalitní kožené jazzovky, které jsou vyráběny ručně.

Množství:

O produktu

Dámské kožené jazzovky z vysoce kvalitní kůže jsou vyráběny výhradně ručně. Jazzovky jsou navrženy tak, aby Vám poskytly maximální komfort a pohodlí při nošení. Jejich nadčasový a originální design potěší i ty nejnáročnější ženy. Tyto kožené jazzovky v kombinaci s oblíbenými džínami Vám zaručí, že budete nepřehlédnutelná a stylová. Číslování jazzoviek je typické, takže při výběru velikostí se můžete řídit velikostmi bot, jaké nosíte stále. V případě, že se neumíte rozhodnout pro velikost, doporučujeme se přiklonit k té menší velikosti. Tyto kožené jazzovky Vám nabízíme ve více barvách. Zapata - navrhuje dámské jazzovky s péčí o vaše nohy.


Materiál

Materiál : Pravá kůže


Výška podpatků

Výška platformy: 3 cm


Velikostní tabulka

Rozměr Vnitřní délka 
3623,5
3724,5
3825,5
3926
4027
  



AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY 

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

Vážený zákazníku, protože toto zboží pro Vás vyrábíme na míru podle vašich požadavků, nelze jej vrátit a také při tomto zboží nemůžete využít možnost platby na dobírku, pouze platbu na účet. Doba doručení se může prodloužit až na 21 dní.

  • Výška podpatkuStredné (3 - 6,5 cm)
  • BarvaHnědá
  • PříležitostJaro/Podzim
  • MateriálPravá kůže
  • StylPolobotky