Šaty za krk hněde

1 209,00 Kč  s DPH

K480BR

Dámy, hledáte nové šaty, ve kterých chcete přežít šťastné léto? Něco moderné, sexy a zároveň pohodlné? Když je venku pěkné počasí nabízí se nám mnoho možností jak strávit příjemné chvíle s rodinou a přáteli. Hezké šaty Vás budou s radostí provázet po celého jara a léta. V naší nabídce s jistotou najdete ty pravé šaty, do kterých se zamilujete na první pohled!

Množství:

O poduktu

Dámské šaty jsou kouskem, který podtrhne Vaši ženskost a vyzdvihne Vaše přednosti. Nechte se okouzlit dámskými šaty v elegantnějším, ale i v ležérním stylu, které Vám přinášejí novodobou hru trendů. Vybrat si můžete z nabídky jednobarevných šatů či lehkých šatů se vzorem. Jemný květovaný vzor Vám dodá dívčí šarm a vyzdvihne Vaši něžnou osobnost.

Hezké šaty jsou univerzálním pomocníkem při tvorbě zajímavého jarního i letního outfitu. Je to už jen na Vašem vkusu a kreativitě, s čím je zkombinujete. K letním šatům můžete nosit lodičky, tenisky, balerínky, sandály na podpatku nebo espadrilky. Možností je nekonečně mnoho. Ať si k nim už obujete cokoliv, zářit budete na každém kroku. Dámy, neváhejte a vyberte si ty své šaty, které Vás dostanou a Vy v nich sklidíte obdivné pohledy z okolí.


Materiál

Materiál: 30% polyester, 66% viskoze, 4% elastan.

  • BarvaHnědá
  • PříležitostSvatba

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.