Dámské polobotky růžové barvy

464,00 Kč  s DPH

22-07_20103

V naší nabídce najdete dámské mokasíny v různých stylech, které odpovídají současným horkým trendem. Pro široký výběr stylů a materiálů zkombinujete tyto boty s každým outfitem, ať už do práce nebo na večer s přáteli. Zaručeně si u nás najdete boty, které budou vyhovovat Vašim požadavkům.

O produktu

Dámské mokasíny jsou nepochybně jednou z nejoblíbenějších letních bot. Jsou mimořádně pohodlné a v univerzálním stylu, což z nich dělá skvělou letní obuv, která každý rok zůstává na vrcholu. V této sezoně mokasíny dokonale zapadají do městského vzhledu. Zkombinujete jejich skvěle ke každému letnímu outfitu, a co je nejdůležitější - budou vás doprovázet na nohách i během nejnáročnějších dní. Není divu, že mokasíny jsou často součástí outfitů celebrit a umělců z celého světa. Dámské mokasíny na Fashionday.eu představují stylové pohodlí pro Vaše nohy!

 

Jsou ideální volbou v létě - obléci si k nim například neformální bavlněné kalhoty a pruhované tričko vytváří klasickou námořnickou kombinaci. Na jaře nebo během prvních podzimních pohodových dní jsou dokonalým doplňkem ke chino kalhotám a kabátem. Nabízíme Vám mokasíny v mnoha verzích. Klasické kožené modely v barvách černé, hnědé a námořnické modři nebo semišové mokasíny v klasických letních barvách jako oranžová, modrá a červená. Tyto slip-on boty jsou přesně to, co hledáte, protože kombinují módu a pohodlí senzačním způsobem, který se hodí do víkendové i městské atmosféry.


Materiál

eko semiš

 

Velikostní tabulka

Rozměr Vnitřní délka 
3622.7
3723.4
3824.3
3924.8
4025.3
4126

 

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuNízké (do 2,5 cm)
  • BarvaRůžová
  • PříležitostLéto
  • MateriálSemiš