Dámské letní sandály v černé barvě

570,00 Kč  s DPH

55-66_19375

Hledáte dámské sandály, které budou odrážet Váš jedinečný styl a zároveň si dáte záležet na tom, aby boty, které nosíte byly nejen hezké ale také pohodlné a kvalitní? Sandálky z naší nabídky splňují všechna tato kritéria. Nabízíme Vám nejnovější módní trendy z této kategorie obuvi, na které budete pyšná.

Dámské sandály jsou ideální volbou, když se během prvních letních dnů nebo intenzivních teplot chcete obout vkusně, žensky a atraktivně. Sandálky bez pochyb patří mezi oblíbenou obuv každé ženy a snadno se dají sladit k letnímu oblečení. Pokud chcete svým chodidlům dopřát pohodlí a zároveň se držet módních trendů, tak si vyberte z naší nabídky letních sandálů. S různými barvami a styly si vytvoříte nový vzhled svého šatníku, oživíte svůj outfit a necháte vyniknout svou opálenou pokožku velmi jednoduše. 

Během letních prázdnin, kdy rady chodíte na výlety a chcete vypadat dobře a stylově určitě sáhněte po pohodlných sandálech. Díky tomu, že sandálky patří mezi otevřenou obuv, si během veder můžete užívat ten pocit, když Vaše nohy pohladí jemný vánek a osvěží tak celé tělo. Vaše nohy se tak rychle nezpotí a Vy se můžete cítit dobře a svěže. Tato obuv je vhodná na různé příležitosti, na procházky do města, ale díky svému zdobení i na letní párty nebo i na svatby či oslavy.

 

Materiál: eko kůže

 

ROZMĚR VNITŘNÍ DÉLKA (cm)
36 23.5
37 24
38 25
39 25.5
40  26
41  26.7

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • BarvaČerná
  • PříležitostLéto