Bomber bundy pánské v tmavě modré barvě

760,00 Kč  s DPH

tx2127_14964

Letecké bombery jsou oblíbenou volbou mezi přechodnými bundami nejen u odvážných a nespoutaných teenagerů, moderních mužů, ale i pro pány, kteří chtějí působit mladistvě a stylově. Přinášíme Vám kolekci jedinečných kousků této sezóny, které dostanou Vaše okolí, ale hlavně ženy, do kolen.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské bomber bundy

Objevte s námi nejnovější trendy mezi pánskými bomber bundami. Tyto stále více vyhledávané modely přechodných větrovek, které nosily hlavně piloti, se z kokpitu letadel adaptovali do denního života a běžné městské módy. Udělejte si radost touto nadčasovou klasikou a obohaťte svůj šatník. Je to ideální volba, pokud je venku již příliš teplo na zimní bundu, ale zároveň stále chladno na mikinu.

Pro pány, kteří mají rádi jednoduchý styl máme trendy modely, které neobsahují množství aplikaci a kapes. Ale pokud patříte mezi typy chlapů, kterým nedělá problém i červená či jiná výrazná barva, nebo milujete army styl a nic jiného téměř ani nenosíte, tak v naší nabídce si určitě najdete něco pro sebe. Variabilita v podobě nášivek, bočních zipů na rukávech nebo v oblasti hrudníku. To vše najdete mezi moderními pánskými bomberami, ke kterým si v našem eshopu můžete dokoupit i mikinu, sportovní košili, ale i mnoho jiných kousků do svého výsledného outfitu.


 

Materiál: 100% polyester

 
 

 

Tolerance +/- 2cm

ROZMĚR DÉLKA (A) HRUDNÍK (B) PAS (C) DÉLKA RUKÁVU (D) DÉLKA RUKÁVU (E)
M 73 59 44 83 53
L 75 61 47 84 54
XL 76 63 47 86 55
XXL 78 65 49 88 55
  • BarvaModrá
  • PříležitostJaro/Podzim

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.