Klasická pánská mikina v bordó barvě se zapínáním na zip

490,00 Kč  s DPH

bx3694_19202

Hledáte moderní a zároveň kvalitní pánské mikiny s kapucí, jejichž výroba je inspirována nejnovějšími módními trendy? Chcete se ve stylové mikině s kapucí odlišit od ostatních a mít jistotu, že takovou mikinu jako Vy nebude mít nikdo jiný? Nabízíme Vám pánské mikiny s kapucí s originálními vzory a motivy. Pánové, nic Vám již nebrání v tom, abyste vynikly z davu.

Množství:

O PRODUKTU

Mikiny s kapucí z naší nabídky jsou vyráběny z bavlny, která je příjemná na dotek a spolu s pohodlím zaručuje dlouhou životnost a stálost materiálu. Pánské mikiny jsou ideální pro každodenní nošení a jsou skvěle kombinovatelné, například s džínami moderního střihu a nápaditým barevným tričkem nebo polokošilí. V kvalitní pánské mikině můžete jít do práce, do školy, na výlet nebo procházku do města. V našich mikinách se budete cítit pohodlně a příjemně a díky tomu si můžete užívat život s rodinou a přáteli kdekoli a kdykoli.

Moderní pánské mikiny s kapucí mají jedinečné střihy, motivy a potisk. Hitem poslední sezóny jsou pánské maskáčové mikiny a dlouhé mikiny s kapucí. Kapuce na mikině je nejen praktickým doplňkem ale plní i estetickou funkci a svým tvarem a barevností může z jednoduché mikiny udělat originální módní kousek. Pánové, pokud se rádi oblékáte ve sportovním ležérním stylu, sportovní mikiny z naší nabídky jsou pro Vás to pravé. Najdete zde však i elegantnější kousky, které můžete oživit výrazným páskem či hodinkami. Pánské mikiny s kapucí jsou ideální volbou pro každou postavu, stačí si jen vybrat velikost podle velikostní tabulky.

MATERIÁL

Materiál: 65% bavlna, 35% polyester

VELIKOSTNÍ TABULKA

Tolerance +/- 2cm

 

RozměrDélka (A)Hrudník(B)Délka rukávu (C)Délka rukávu (D)
M 69 52 80 57
L 71 54 84 58
XL 73 56 87 59
XXL 75 57 89 60
  • BarvaBordó
  • PříležitostVolný čas

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.