Černé opasky pro pány s velkou přezkou

571,00 Kč  s DPH

Z černý

Doplňte si svůj vzhled moderními pánskými pásky, které Vám budou dělat společnost během celého dne a Vy s nimi budete vypadat skvěle. Různé druhy brašen Vám usnadní práci s výběrem opasku a určitě si najdete vhodnou kombinaci k Vašemu outfitu.

Množství:

Pánský opasek je nezbytnou součástí oděvu, ale zároveň může reprezentovat charakter muže, který ho nosí. Mate před sebou výběr z klasických, ale také z originálních barev, různých tlouštěk či materiálů. V naší nabídce najdete modely, které můžete nosit k džínovým kalhotám nebo k spoločenkým oblekem. Vybere si každý, ať už jste zastáncem klasiky a tradice nebo extravagance. Stylové brašny z Vás udělají člověka, který bude před ostatními vypadat skvěle. Nebojte se vyniknout a ukázat své pravé já! Věřte, že i takový detail jako pásek z Vás udělá nového člověka, o kterém je jasné, že ví, co chce.


Chcete-li správně změřit obvod svého pasu (nebo boků podle toho, kde budete opasek nosit), tak přiložte metr kalhot na místo umístění opasku a odečtěte hodnotu.


Vyberte si velikost dle následujících možností:
"1" - vhodný pro obvod v pase do 110 cm. Celková délka pásku je 125 cm.


Materiál: ekokůže
Šířka pásku: 3,8 cm

  • BarvaČerná
  • PříležitostVolný čas
  • MateriálEkokůže