Sandály na platformě

869,00 Kč  s DPH

YQ05_19594

Dámy, chcete být trendy a neodolatelné v létě? Odpovědí na tuto otázku jsou letní sandály na vysokém podpatku nebo platformě, které jsou vhodné pro každou moderní ženu. Nabízíme Vám nadčasové kousky vhodné na různé příležitosti. Kromě pohodlí Vám nabízejí i styl a navíc vysoké podpatky opticky prodlouží Vaše nohy a barevné kombinace zvýrazní odstín opálení Vaší pokožky.

Dámy, během teplých letních dnů je lehká obuv k nezaplacení. Každá dáma a slečna v takové horké dny ocení stylové a trendy sandálky. Pokud patříte mezi ženy, které milují chůzi na vysokých podpatcích, případně pokud chcete pozměnit svou výšku směrem nahoru, tak Vám doporučujeme letní sandály na vysokém podpatku, klínovém podpatku nebo platformě. Dámské sandály na platformě se těší mezi ženami stále větší oblibě, protože chůze v nich je velmi pohodlná a určitě s nimi neztratíte na ženskosti.

Naše nabídka dámských sandálků na podpatku se Vám představuje v různých barevných provedeních a stylech. S našimi sandálky zazáříte na každé letní párty, na nákupech, na procházkách ale i v práci. Sandály ny vysokém podpatku z naší nabídky si můžete doladit k různému typu oblečení, k sukním, šatům, ale také ke kraťasům a riflím. Najdete u nás i elegantní sandály, které se hodí na společenské události jako svatby nebo oslavy. Svým zdobením a designovým provedením Vám dodají ženskost a jedinečnost, po níž touží snad každá dáma. Vyberte si dámské sandály na podpatku, které Vám zlepší den.



Materiál: tkanina


Výška podpatku: 11 cm

Výška platformy: 3,5 cm

 

ROZMĚR    VNITŘNÍ DÉLKA
3623,3
3723,8
3824,5
3925,3
4026
4126,5

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuVysoké (nad 6,5 cm)
  • BarvaBéžová
  • PříležitostLéto
  • MateriálTkanina
  • StylSandály

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.