Pánské ponožky šedé barvy s trojúhelníkovým motivem

125,00 Kč  s DPH

TRIANGLE

Prvním způsobem jak se může člověk prezentovat je jeho oblečení. A i taková malá a nenápadná část Vašeho outfitu, jakou jsou ponožky, o Vás může prozradit velmi mnoho. Donedávna byly ponožky jen praktickým kouskem oblečení, který měl zajistit aby nohy zůstaly v teple. V současné moderní době, kde móda nezná hranic, se ponožky staly životním stylem.

Množství:

Pánové, pokud se i Vy vyžíváte v nakupování ponožek, jste tu správně! V této kategorii najdete nekonečně bohatý výběr pánských ponožek od výmyslů světa. Nakupování, nošení a kombinování ponožek s celkovým outfitem se stalo pro nás lidi nesmírně důležité. Také prostřednictvím ponožek můžete dokonale vyjádřit svou osobnost. Veselí lidé, kteří milují zábavu si rádi oblékají různobarevné ponožky se všelijakými motivy. Zelené, modré, červené, kostkované, s kuličkami, trojúhelníky nebo jinými vzory. Ponožky o Vás jednoduše prozradí mnoho.


Pánské ponožky. Nosí je každý z Vás, potřebuje je každý z Vás a nakupuje je každý z Vás. Pánové, určitě se i Vy sem tam přichytíte při tom, jak se snažíte sladit své ponožky s každodenním outfitem. Ať už je sladíte podle barvy, vzoru nebo je nesladíte vůbec, stále si nějaké ponožky musíte obléct. Proto je vhodné mít doma v šatníku bohatý výběr ponožek. Pohodlné ponožky, sportovní ponožky, elegantní ponožky, dlouhé nebo krátké ponožky. Páni, to vše najdete v této kategorii pánských ponožek.


Pánové, čeká Vás svatba, oslava nebo jiná společenská událost? Nejnovějším módním trendem je obléct si k obleku pořádně barevné ponožky a sladit je s motýlkem, či kravatou. V takovém outfitu zaujmete všechny kolem a budete nepřehlédnutelný. Zároveň tím dáte najevo i svou veselou povahu a smysl pro humor.


Nakupování pánských ponožek se pro Vás snadno může stát zálibou. Ať už budete kupovat ponožky pro sebe nebo někomu jako dárek. Takovým dárkem hravě potěšíte svých rodinných příslušníků nebo známých. Darovat ponožky jako dárek vůbec nemusí být klišé. Zejména pokud vyberete ponožky, které jsou originální, s pěkným vzorem nebo vyobrazením věci, kterou má daný člověk rád. Dámy, i vy se zde můžete vyřádit a vybrat v této kategorii skvělé ponožky pro své manžely a partnery.


Pánové, představujeme Vám kategorii pánské ponožky, v níž si každý najde pro sebe ty pravé ponožky, které ho zaujmou, budou vystihovat jeho osobnost a bude je nosit rád. V těchto ponožkách se budete cítit prostě skvěle. Naše ponožky Vám dodají pocit sebevědomí a Vašim nohám zajistí sto procentní pohodlí.

 

Materiál: 68% bavlna vysoké jakosti, 22% polyamid, 7% polypropylen, 3% elastan

 

Upozorňujeme, že rozdíly v barvách obrázků, mohou být způsobeny individuálním nastavením Vašeho počítače.

  • BarvaŠedá