Hnědé dámské tankiny se zvířecím vzorem

1 141,00 Kč  s DPH

Fausta

Komplexy z nedostatků na postavě se projeví hlavně v létě, kdy je čas na to, abychom si oblékli plavky a užívali si horké dny na slunci. Pokud si zvolíte plavky tankiny, podobné problémy Vás již nebudou muset zatěžovat. Plavky tankiny jsou ideální pro zakrytí partií, které nechcete velmi odhalovat.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Tankiny

Tankiny jsou kompromisem mezi jednodílnými plavkami a bikinami. Kombinace plavkového topu a kalhotek je jedinečná a ženami stále více využívána. Proto, pokud uvažujete o koupi nových plavek a ráda zkoušíte něco nového, tankiny budou pro Vás vhodnou volbou. Plavky tankiny sluší opravdu každé ženě. S oblibou je nosí ženy se štíhlou postavou, ale i ženy, kterým se zdá, že mají nějaké ty přebytečná kila navíc. Vhodné jsou také pro těhotné ženy, které si chtějí vyjít k vodě, a zároveň ukrýt své rostoucí bříško před přímým sluncem.


Na výběr máte tankiny různých vzorů, barev a střihů a také si můžete vybrat z nabídky tankin na klasické ramínka nebo na zavazování kolem krku. Tankiny neznají ani věkové omezení. Rady je nosí mladší slečny i ženy v zralejším věku. S tankiny zaujmete a stanete se hvězdou pláže i bez toho, abyste museli mít odhalenou většinu svého těla.

 

Materiál: 80% polyamid, 20% elastan

  • BarvaHnědá
  • PříležitostLéto

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.